karantén koronavírus Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus sokak tervét keresztülhúzta. Amikor télen ábrándoztunk a jó időről, senki sem gondolta volna, hogy karanténban kell töltenünk ezt az időszakot. Emiatt pedig Tóth Andi is nagyon szomorú.

A fiatal énekesnő betartja a koronavírus-járvány okozta előírásokat, így otthon maradt. Néha azonban muszáj friss levegőt szívnia, olyankor pár percre lemerészkedik az utcára, hogy a szabadban sétáljon.

Nehezen bírja a bezártságot. Forrás: Tóth Andi - Instagram

Andit és párja Szabó Ádám is heves vérmérsékletű, ám ebben eddig ezt az időszakot megúszták viták nélkül. Ám tavaly nyár végén még a szakításuktól volt hangos a sajtó, mára azonban jobban szeretik egymást, mint valaha.

"Ádámmal jól bírjuk az összezártságot. Ő eljár dolgozni. De esténként mindig jobban megszeretgetjük egymást"

Andi sok kollegájához hasonlóan szintén fellépések nélkül maradt. Szomorú a helyzet miatt, de nem pánikol.

„Szeretem reálisan látni a dolgokat. Szomorú vagyok, de most kicsit meg kell húzni magunkat. Aztán reméljük, hogy minél hamarabb folytathatja mindenki a munkáját. Összedőlni nem fog a világ, de nyilván ilyenkor meg kell húzni a nadrágszíjat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.