asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok tennivalónk akad ezen a héten, legfőképpen szűk környezetünkben. Fogyóban lesz egész héten a Hold, s csak jövő héten lélegezhetünk fel az Újhold kapcsán. Ugyanakkor a látszólagos nyugalom ellenére a gondolataink gyakorta cikáznak, mindenki inspirálja a másikat, remek ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes lejegyzetelni, nem pedig azokra legyinteni. Ez a hét – mindent egybevetve - békésen telik, ha adódik vitahelyzet, azt tudatosan csitítsuk el már az elején. Jövő héten már friss energiák érkeznek.

2020. április 13., hétfő a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Fura ötletek, érdekes szituációk adódnak ezen a napon. Ne kérdőjelezzük meg tetteiket! A kétkedés rontja az önbizalmat és elveszi a hitet. Inkább maradjunk csendben, és tartalékoljuk az energiáinkat.

2020. április 14., kedd a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Kissé nyűgös, macerákkal teli nap. Mégis tegyük le valaminek az alapkövét, határozzuk el, hogy a mai fogadalmunkat megvalósítjuk. Nem kell kapkodni. Mindennek eljön a maga ideje.

2020. április 15., szerda a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Engedj el valakit/valamit, s fogadj be valami újat. Továbbra sem ajánlott a túl gyors tempó. Csupán annyit tégy, amennyit örömmel teszel. Amit ezen a napon létrehozol, megvalósítasz, az gyorsan megtérül.

2020. április 16., csütörtök a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Békélj meg azzal, hogy nem megy minden úgy, mint a karikacsapás... Egyszerűen fogadd el azt, hogy pontosan az történik, aminek ezen a napon meg kell történnie. Ha kevés, hát kevés. Ha sok, hát sok.

2020. április 17., péntek a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Kellemetlen helyzetek bonyolíthatják életünket, óvatosnak kell lenni minden életterületen. Habár nagy mennyiségű energia áll rendelkezésre, ez még ne kényszerítsen cselekvésre! Lassan járj, tovább érsz.

2020. április 18., szombat a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Ez a Holdnap a remény ideje. Ami ezen a napon történik, az jelentős hatással lesz az új Holdhónap eseményeire. Érdemes figyelni a történéseket, meghallgatni a friss információkat, ezek megmutatják a fontos teendőket.

2020. április 19., vasárnap a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Ismerjük fel, mi az igazán fontos. Javallott az elcsendesedés, így a harmónia egész nap megmarad. Látni fogod, ki vagy te, mi a célod és hová tartasz. Az Újholdat megelőző egy-két napban sok új információ jut el hozzád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.