Az utcán verték össze a Love Island sztárját

Forrás: Instagram/Turi Xénia -
összeverte Love Island támadás Turi Xénia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Turi Xéniát, a Love Island sztárját kutyasétáltatás közben támadta meg egy ismeretlen férfi.

Az otthonától pár lépésre támadták meg, és verték véresre Túri Xénia valóságshow sztárt. A nyaka és arca több helyen megzúzódott valamint felszakadt a szája és az orra is feldagadt.

turi xénia nia love island Forrás: Instagram/Turi Xénia


"Smink nélkül, kócosan, melegítőben szaladtam le a kutyával még lefekvés előtt. Kétszáz méterre voltam a bejárattól, amikor találkoztam a csávóval. Mindig beszólogatnak, cuppognak, sajnos hozzá vagyok szokva. „Dögöljön meg a retek dögöd", kiabálta, és engem is lek.rvázott. Persze nekem sem kellett több, nagyszájú nő vagyok, én is visszaszóltam. A következő pillanatban ott termett és ütni kezdett. Védeni próbáltam magam, én is visszaütöttem, nem sok mindenre emlékszem, mert sokkot kaptam, így a rendőröknek sem tudtam pontos személyleírást adni. Ráadásul kamerás felvétel sem készült az esetről, így nem sok jóval kecsegtettek. Szerintem a csávó be volt drogozva"

– mesélte Nia a Blikknek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eloszor is utoljara posztolom ezt ki. Sokan felreertettetek a sztorimban a bantast(nyilvan nem tudhattatok a hatteret).Nem lelkileg bantottak, hanem fizikalisan. Tegnap ejjel szokasos mini “setara” vittem Cleot. Azert irom igy, mert ilyenkor csak lemegyunk a haz melle es annyi. Most picit tovabb mentunk. Sajnos sokszor tapasztalom, hogy a ferfiak egy kutyas nonel szeretik inzultalni a kutyust ( futtyognek, cuppognak neki) amire pl egy ilyen kis kolyok mint Cleo azonnal szaladna oda. En ilyenkor nem az adott szemelyre szolok, hanem Cleot probalom fegyelmezni, hogy ezzel is tanitsam ot, hogy ezeket figyelmen kivul hagyja. Ez sokszor nem tetszik a masik felnek. Ez tortent ejjel is csak picit tovabb gordult a tortenet. A srac (nem ismerem, sosem lattam) Cleot inzultalta, mire en a szokasos modon cselekedtem. Ez annyira nem tetszett neki, hogy tragar szavakkal illetve engem es Cleot tovabb folytatta. Nagy pofam van, oda szoltam h a k*rva anyadnak szologassal (vagy valami hasonlot). Innentol kicsit homaly, mi hogyan tortent, elem kerult a srac es dulakodas lett a vege. Aztan (nem emlekszem hogyan)ott hagyott, szerencsere! Nyugi azert kapott o is a pofajara. A kello intezkedeseket megtettem. En es Cleo jol vagyunk, de a mai napot kibirjuk nevetes nelkul! Sorry a kommenteket tiltom es kerlek ne irojatok, mert itt mindent amit esetleg tudnotok kellhet leirtam, tobbet nem tudok es nem is szeretnek. Vigyazzatok magatokra A kepek felhasznalasa nem engedelyezett!!!!!!!!!Jogi lepeseket von maga utan!

Nia (@turi_xenia) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.