Borzasztó! Egy pizzafutár miatt került 72 család karanténba Indiában

Forrás: Shutterstock -
karantén India koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tizenéves pizzafutár miatt került 72 család karanténba Indiában, mert kiderült, hogy az ételszállító koronavírus-fertőzött - adták hírül csütörtökön indiai egészségügyi tisztségviselők.

A futár ugyanakkor a vizsgálatok szerint nem járt másutt fertőzött területen, és valószínűleg valamelyik pizzarendelőtől kaphatta el a vírust. Munkáltatója, egy pizzaláncolat végigkövette a futár szállításait 15 napra visszamenőleg, és 72 cím gyűlt össze. Az érintett családok tesztelése folyamatban van, a futár pedig kórházban. A szóban forgó pizzaszállítások Újdelhi déli részén történtek. - írja az MTI.

A pizzafutár miatt 72 család került karanténba. Forrás: Shutterstock

Csütörtök reggeli adatok szerint Indiában eddig 12 ezer 380-an fertőződtek meg bizonyítottan koronavírustól, és a ragály miatt 414-en haltak meg. A szubkontinensnyi országban szerda estig 259 ezer embertől vettek mintát 275 teszteléshez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.