A várandós Jessica Shears megmutatta meztelen testét - Fotó

pózolás meztelen Jessica Shears Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került fel a fiatal sztár oldalára. 

Az Éden Hotel sztárjáról nagyjából azóta nem hallottunk, mióta megműttette a melleit, melynek oka az volt, hogy túl sokan kritizálták. Az akkor 24 éves lány pedig úgy döntött, elébe megy a későbbi beszólásoknak, és átszabatja magát.

Valószínűleg azóta már nincsenek ilyen gondjai, legalábbis az egyik frissen posztolt fotója erről árulkodik. Anyaszült meztelenül áll a tükör előtt, kizárólag a fején van egy törölköző, és a mellbimbóját a kezében tartott mobiltelefonjával takarja el.

Persze ez egyéni ízlés kérdése, és nyilván, rengeteg pasi imádja is az ehhez hasonló képeket, ám Jessica igencsak várandós volt, mikor ez a fotó készült. Persze ettől még irtó szexi képet lőtt magáról, hatalmas rózsás tetoválása csak úgy villogott a meztelen combján. De azért volt egy-két rajongó, aki szerint ez már kissé ízléstelen...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Can’t believe this was a year ago time flies

Jessica Rose (@jessica_rose_uk) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.