Kiderült: Harry herceg nem érzi magát jól Los Angelesben

Meghan Markle Amerika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg valószínűleg kívülállónak érzi magát Los Angelesben. 

Harry herceg és Meghan Markle kiléptek a királyi családból, és előbb Kanadába majd Los Angelesbe költöztek. Nem éppen a legjobb időpontban, hiszen a koronavírus-járvány kellős közepén sikerült áttenniük a székhelyüket Amerikába, ami nagyon megnehezíti az ő dolgukat is. Harryét különösen, hiszen ő ahhoz szokott, hogy ilyen nehéz helyzetekben kiáll az emberekért a királyi család tagjaként, ám ez a feladat már nem az övé.

Meghan és Harry AFP

Ráadásul a nonprofit szervezetük beindítására sem ez a legjobb időpont, és ki tudja, meddig lesz ez még így. A királyi szakértő szerint Harry ugyan nem sajnálja, hogy így döntött, de sok mindent megbánhat ezzel kapcsolatban elsősorban azt, ahogy a kilépés történt. Hozzátették, Harry valószínűleg kényelmetlenül érzi most magát Amerikában, kissé kívülállónak, ahogy Meghan érezhette magát az Egyesült Királyságban – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.