Csősz Bogi anya szeretne lenni, Vasvári Vivi pedig elfelejtené a válását

Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxusfeleségek története ma este folytatódik, amelyből kiderül Csősz Bogi gyermeket vállalna, Vasvári Vivi pedig próbálja túltenni magát a viharos válásán.

A Feleségek luxuskivitelben reality ezúttal mindössze négy, de a megszokottnál hosszabb, mintegy 90 perces epizódban mutatja majd be Csősz Bogi, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien mindennapjait. Jó hír, hogy két új szereplővel, Molnár Nikolettel és Nagy Noémivel is megismerkedhetünk, akik mindketten tervezőként és üzletasszonyként állják a sarat a divat világában.

Forrás: Viasat3

Az új évadban számtalan izgalomra lehet számítani:

„Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja. Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres .A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet. Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak" – idézi az Origo a Viasat 3 közleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.