Karantén: Az ablakból szúrta ki magának a lányt, már randiztak is - Videó

karantén Tiktok szerelem randi koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül megható és egyben romantikus történet került rivaldafénybe New Yorkban: egy fiatal nő és egy férfi karanténszerelme.

És, hogy miért karanténszerelem? Sose találkoztak előtte, sőt nem is ismerték egymást. A puszta véletlennek köszönhetik azt, hogy szerelembe estek.

A férfi, akit Jeremynek hívnak, 28 éves fotós és New York-ban karanténozik egyedül, hetek óta csak a vásárlás miatt hagyta el a lakását. Egyik nap hatalmas unalmában nézelődött az ablakon, amikor megpillantott egy lányt táncolni a szemben lévő ház tetején. Egyből megtetszett neki ez az önfeledt és vidám habitus, úgy érezte meg kell ismernie ezt a lányt. Vett egy mély levegőt és egy drónnal átreptette a telefonszámát, majd elkezdődött a különleges kapcsolat.

Egyből egy hullámhosszra kerültek, ennek okán ideje volt az első randinak. A világjárvány idején azonban ez hogy lehetséges? A videóchat csodákra képes! Jeremy az erkélyen, a lány,Tori pedig a tetőn terített meg magának és a Facetime-on beszélgettek órákat.

A történetet Jeremy a Facebook-oldalán osztotta meg, és szinte egyből világszenzáció lett.

- írta Jeremy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.