Koronavírus: ezek a sztárok fertőződtek meg

Forrás: Shutterstock -
koronavírus fertőzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járvány nem válogat, számtalan sztár fertőződött meg a koronavírussal, köztük J.K Rowling, Sam Smith és Pink.

J.K. Rowling

A Harry Potter-regények írója április 6-án árulta el a rajongóinak, hogy átesett a betegségen, két hét volt, mire legyűrte a vírust. Kórházba nem került, hiszen orvos férje segített neki otthon.

Pink

A 40 éves énekesnő és 3 éves gyereke is elkapta a vírust, de szerencsére nem kerültek kórházba. Otthoni karanténban vészelték át a betegséget, mostmár mindenki jól van.

Sam Smith

A többszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző Londonban volt házi karanténban. Nem tesztelték, de biztos benne, hogy átment rajta a koronavírus. Testvérével találkozott, aki öt nap múlva ugyanazokat a tüneteket produkálta. Az énekes ma már jól van.

John Taylor

A Duran Duran basszusgitárosa még márciusban betegedett meg. Az 59 éves zenésznek szerencséje volt, ugyanis enyhébb tüneteket produkált és otthonában vészelhette át a betegséget - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.