Erzsébet királynő Nagy Britannia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges nap a mai: betöltötte 94. életévét II.Erzsébet. 

Ma van Erzsébet királynő 94. születésnapja, ám idén sajnos egyetlen olyan ünnepségre sem számíthat, mint amikhez az elmúlt években hozzászokott. Úgy döntött ugyanis, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel nem szervez olyan nyilvános eseményt, ahol még több ember érintkezhet egymással.

A királyi család tagjai sem mehettek el hozzá személyesen, hogy megünnepeljék a születésnapját, így nem maradt más, mint a telefon és a közösségi média. Vilmosék és Károlyék is tettek ki egy-egy posztot a királynő tiszteletére, és mind a kettőt rengeteg lájkkal jutalmazták a követők.

Míg Katalin és Vilmos egy frissebb közös fotót választott a posztjuk mellé, addig Károly és Camilla egy olyan régi, fekete-fehér képhez nyúltak vissza, amin a királynő is még nagyon fiatal volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing Her Majesty The Queen a very Happy 94th Birthday PA

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing Her Majesty The Queen a very happy 94th birthday today!

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.