Csodás sminkvideókat készít egy végtagok nélkül élő nő

betegség agyhártyagyulladás végtaghiány sminkvideó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes, milyen szép sminkeket készít magának ez a végtagok nélkül élő nő. 

Kaitlyn Dobrow élete egészen fiatal korában változott meg gyökerestül: mindössze 18 éves volt, amikor egy betegség következtében amputálni kellett mind a négy végtagját.

A kaliforniai nő agyhártyagyulladásban szenvedett, melynek következtében 22 műtéti beavatkozáson esett át, illetve hosszú hónapokig volt kórházban. Eleinte nem is sejtette, mi lehet a baja, hiszen a tünetei sok más betegséghez is hasonlítottak. Elmeséle szerint az első rosszullét egy baráti összejevetelen kerítette hatalmába: erős fejfájás gyötörte, ezért hazament, ahol aztán hányással és lázzal küzdött - reggelre pedig már lábra állni sem tudott.

Nem sokkal ezután a bőre is elszíneződött, ami annak volt "köszönhető", hogy a betegség megtámadta a lány keringési rendszerét. Ez már a végtagok elvesztésének előszobája volt, hiszen az elhalt szöveteket muszáj volt Kaitlyn testéről eltávolítani, a betegség pedig csak terjedt tovább.

Mindezt szemlélve szinte már csodával határos, hogy a fiatal nő egyrészt túlélte ezt a rengeteg megpróbáltatást, másrészt, hogy ezt követően híres vlogger lett belőle, aki sminkeket készít - végtagok nélkül. A közösségi oldalait százezrek követik, hiszen üdítő azt látni, hogyan építette fel újra saját magát és az életét.

"Teljesen másképp érzem magam, amikor sminkben vagyok. Ezért szerettem volna elindítani a saját csatornámat. A kórházban töltött idő alatt rengeteg oktatóvideót néztem meg, valósággal megszállottja lettem a témának." - írta meg a Metro.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good ole’ update ☺️#linkinbio #Checkitout

Kaitlyn Dobrow (@kaitlyndobrow) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.