Val Kilmer elárulta, mit gondol Angelina Jolie-ról

ex szerelem Angelina Jolie Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem hallott véleményét most önéletrajzi könyvében mondta el Val Kilmer: ezt gondolja Angelináról.

Val Kilmer és Angelina Jolie még a Nagy Sándor, a hódító című film forgatásán kavarodtak össze, de viszonyukat a film megjelenéséig nem hozták nyilvánosságra. A románc aztán nem tartott annyira sokáig, és még akkor Brad Pitt nem is volt a színen, de mint utólag kiderült, Kilmerben így is óriási nyomot hagyott.

A 60 éves sztár megírta önéletrajzi könyvét - I'm Your Huckleberry címmel -, amelyben részletesen mesél Angelináról.

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Stephen Shugerman

"Egy angyal mentett meg engem a fagyos magánytól. Talán a legérzékenyebb és legkomolyabb mind közül. Angelina. Amikor megkérdezik tőlem, hogy milyen is ő, akkor azt szoktam mondani: olyan, mint bármelyik másik nő vagy másik sztár, csak több náluk. Nagyszerűbb. Bölcsebb. Tragikusabb. Van benne valami varázslatos, és mindig két lábbal áll a földön. Vajon érdemes olyan embereket megismerni, akiknek a megértéséhez is hetekre van szükség? Igen" - írja a könyvében Kilmer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.