Ez volt Freddie Mercury utolsó kívánsága

Queen Freddie Mercury utolsó kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után most kiderült, mi volt Freddie Mercury utolsó kívánsága. 

Freddie Mercury életével és halálával kapcsolatban rengeteg cikk született már, hiszen hiába telnek az évek, nem bírjuk elfogadni az ikonikus énekes halálát. Írtunk már arról, hogyan teltek a híresség utolsó percei, és az is napvilágra került, hogy nézett ki a halála előtt.

Most pedig kiderült, mi volt a sztár utolsó kívánsága. Mercury egykori asszisztense - és közeli barátja -, Peter Freestone mesélte el a részleteket. Mint kiderült, Freddie a halála előtti időszakban már szinte semmit nem tudott megcsinálni egyedül, mindenhez segítséget kellett kérnie.

Forrás: Collection Christophel/© GK Films / New Regency Pictures / Queen Films Ltd/Gk Films / New Regency Pictures

Többek között ahhoz is, hogy még utoljára körbejárhasson otthonában, túl gyenge volt, hogy egyedül lépcsőzzön. A testőrök és barátja, Peter segítségével azonban sikerült bejárnia a lakást, és szemügyre vennie a felhalmozott műalkotásokat, így teljesülhetett a vágya - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.