Halálos ágyán vette feleségül a szerelmét egy férfi

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Primavera Studios/Kvisel -
házasság szerelem haldoklás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt az az angol koronavírusos beteg, aki utolsó óráiban vette feleségül élete szerelmét.

Sophie Bryant-Miles a Bradfordi Királyi Kórház egyik nővére azt a tájékoztatást kapta az egyik éjszaka, hogy az osztályán fekszik egy fiatal férfi, akinek több egészségügyi problémája van, emellett pedig koronavírus-fertőzött is. Hozzátették azt is, hogy nagy eséllyel nem éli túl az éjszakát - írja a BBC.

Pénz és idő hiányában mindig elhalasztották az esküvőt. Forrás: Getty Images/iStockphoto/Primavera Studios/Kvisel

A kórházban tartózkodott a férfi mennyasszonya is, így a nővérnek nem kellett több: felhívta a kórház lelkészét, Joe Fiedlert, és megkérdezte össze tudná-e adni a párt. A lelkész azt válaszolta, hivatalosan és jogilag sajnos nem, de örömmel levezet egy szertartást, ami olyan lesz mintha igazi lenne. A kórház többi dolgozója rendkívül izgatott lett az esemény hallatán.

Tudták, hogy a vőlegénynek legfeljebb órái vannak hátra az életéből, mégis örültek, hogy végre összeházasodhattak, hiszen ezt még utoljára együtt élhették át. Alufóliából készítették a gyűrűket, a pár kislánya pedig telefonon keresztül nézhette szülei szívfacsaró "esküvőjét".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.