Egy ismerős állítja: Harry honvágytól szenved

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bennfentes állítja: Harrynek nagyon honvágya van. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Los Angeles-i otthonukban töltik az önkéntes karantént Harryék. Egy amerikai lap információi szerint Harry és Meghan igen békésen töltik napjaikat: sokat kirándulnak az otthonuk közelében lévő erdőben, és igyekeznek még több időt tölteni fiukkal, Archie-val.

Az akkori információk arra engedtek következtetni, hogy Harry kifejezetten élvezi az izoláltságot, hiszen ennek köszönhetően olyan pillanatokat is nyugodt szívvel megélhet, amik miatt korábban lelkiismeret-furdalást érzett volna.

Forrás: AFP/Henk Kruger

Most azonban napvilágra kerültek egy bennfentes ismerős szavai, aki állítja: Harrynek kezd elege lenni, iszonyatos honvágytól szenved. Hiányzik neki a családja és rossz érzés számára, hogy nem lehet mellettük - főleg így a vírus idején.

"Ez lehet Harry és Meghan közös életének legkeményebb próbatétele" - mondta a nevét elhallgató ismerős az OK! Magazinnak. Meghant nyilvánvalóan aggasztja férje viselkedése, hiszen attól tart: megbánta, hogy hátat fordított a királyi családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.