asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten nő, célja az, hogy lassacskán teljesen kikerekedjen és a Naptól kapott fényében ragyoghasson. Amíg ezt eléri, addig fokozódó energiák jellemzik napjainkat, alkalmanként túllőhetünk a célon – ezt tudatossággal jól és okosan lehet kezelni. Az extra energiákat elsősorban önfejlesztésre, új dolgok megalkotására fordítsuk. Az új feladatokat örömmel végezzük, jó eredményekkel zárjuk - a rutin viszont nem lesz ínyünkre. Hétvégén - főleg vasárnap - frusztráltnak, feszültnek érezhetjük magunkat.

2020. április 27., hétfő az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

A Hold nő, egyre kerekebb, több energiát ad, ezt pedig vétek nem felhasználni – munkára, tanulásra, önfejlesztésre. Ma lehet kutatni a múlt emlékei között, érdekes dolgokra lehet lelni...

2020. április 28., kedd a ♋ban (Növő hold, Rák)

Ezen a napon töltsünk sok időt társaságban, folytassunk emelkedett eszmecseréket. Amit kimondasz, az vagy! Hát légy őszinte minden pillanatban! Tegyünk eleget minden kérésnek, amivel hozzánk fordulnak.

2020. április 29., szerda a ♋ban (Növő hold, Rák)

Gondoljuk át a közelmúlt különféle eseményeit. Kapkodás helyett legyünk megfontoltak. Lehetünk lendületesek, de minden lépést meg kell tervezni. A viták messzire kerülendők. Szelektáljunk okosan.

2020. április 30., csütörtök az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Bár leterhelő, zsúfolt napnak ígérkezik, ettől még bátran tegyél nagy dolgokat, alkoss valami különlegest, segíts másoknak, vállalj önkéntes munkát, mutass utat a bizonytalanoknak. Légy tudatos.

2020. május 1., péntek az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Vegyes energiák jellemzik a napot, a kedélyállapotunk ingadozhat, ám még így is jó lesz a nap vége. Érdemes letenni valaminek ma az alapkövét. Merd kimondani, mit akarsz, hová törekszel.

2020. május 2., szombat a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Legyünk mértékletesek, az idő jelentős részét töltsük csendben. Felesleges kapkodni, azzal nem lehet előrébb jutni. Légy nyitott minden hírforrásra, sok meglepő dolgot tudhatsz meg.

2020. május 3., vasárnap a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Ennek a hétnek az egyik legjobb napja lesz a mai. Ennek ellenére lehetőleg inkább ne menjünk sehová és ne ígérjünk meg semmit. Örvendjünk a csendnek, a harmóniának és tervezzük a jövőt aktívan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.