Megszületett az első magyar szerelmes karanténsláger

dal karantén szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonmaradásra ösztönző karantén dalok tucatja született az elmúlt időszakban hazánkban, de elszakadásról szóló, szerelmi témájú egy sem. Egészen mostanáig!

Kertész Iván és Fazekas Eszter, a Star Academy tehetségkutató televíziós műsor egykori versenyzői közös dallal jelentkeztek. Betartva a kijárási korlátozásokat, otthoni "karantén" verzióban készült el a közös produkció.

Ahogy arról már mi is írtunk, túl azon hogy a két fiatal tehetség egykoron versenytárs volt, mostanra erős barátság is kialakult köztük.

Kertész Iván "Valahol" című egyik közönségkedvenc, közkedvelt lírai dalát dolgozta át a két tehetség. Sokan libabőrösek lehetnek ezt az érzelmes duettet hallva:

A fiatalok szépen építgetik külön-külön a szólóénekesi karrierjüket. Kertész Iván első szólóalbuma - saját dalokkal - tavaly nyáron jelent meg, amelyen ez a csodás szerzemény is helyet kapott. Eszter pedig tavaly évvégén állt elő első saját dalával és videoklipjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.