Exatlon Hungary Palik László koronavírus Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és Palik László a Dominikai Köztársaságban ragadtak, a koronavírus miatti korlátozások nem tették lehetővé a hazautazást. Most pedig kiderült meddig kell még a tengerentúlon lenniük.

A műsorvezetőnő "villámlátogatást" tervezett Dominikára, hiszen férje a Karib- térségben forgatja az Exatlon Hungary második évadát.
Azonban a hazaút során bonyodalmakba ütközött. Kitört a koronavírus-járvány, ő pedig kint ragadt férjével, mivel a Dominikai Köztársaság lezárta határait, sem beutazni, sem elhagyni nem lehet azt.

Forrás: TV2

Április 27-én este azonban elkezdődött az Exatlon Hungary nagy visszaszámlálása. Már csak huszonöt versenynap, és kiderül, melyik az a női és férfi versenyző, aki hosszú hetek kitartó versenyzése után a legjobbként haza viheti az Exatlon trófeája mellé járó 15-15 millió forintos fődíjat. Így ha minden jól alakul egy hónapon múlva hazautazhatnak Magyarországra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.