Janicsák Veca megmutatta kislányát: Videó

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
gyermek énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca először mutatta meg kislányát: új videóklipjében szerepel. 

Janicsák Veca nem szívesen mutogatja szeretteit, sem a férjét, sem a lányát. Pedig a híres énekesnő már 7 éve alkot egy párt Ladányi Jancsó Ádámmal, 2 éve pedig össze is házasodtak. A kislányuk születése után úgy tűnt, örökre véget ér a románc, de nem sokáig bírták egymás nélkül, azóta pedig boldogan élnek.

Ám ez a fiatal édesanya közösségi oldaláról nem derülne ki, hiszen elvétve látni csak egy-egy képet, amin a férje is szerepel - és ugyanez vonatkozik a kislányukra, Emmára is. Róla azért időközönként feltölt egy fotót, de az arcát nagyjából sosem lehetett látni. Egészen mostanáig, hiszen Veca legújabb klipjében Emma is szerepel.

A Meseház című vadonatúj szerzemény bensőséges és mesés világba kalauzol, ám külön érdekessége, hogy minden részlete családi együttműködésből született. Veca férje, Ladányi Jancsó Ábel készítette a klipet, Ábel testvére, Ladányi Jancsó Jákob rendezte. A dalt Veca zeneszerzőtársával, nővére párjával, Hajas Gáborral írta, de a dalszöveg is rejt némi személyes kapcsolódást. A beauty elemekért, a stylingért pedig rendhagyó módon Veca felelt.

Forrás:

"Maga a dal a kislányomhoz íródott, éppen ezért sokáig Emma-dala munkacímen futott. Az egész dal és klip hangulatát áthatja a meghitt és szeretetteljes otthoni közeg, ami ebben a rendkívüli helyzetben mindenki számra különösen nagy jelentőséggel bír. A vizuális koncepcióban a valóság és a mesevilág kettőse jelenik meg, a gyermeki lét varázsával átitatva. Ezt jól szimbolizálják a rám vetített diafilmek is. Emmával ketten szerepelünk benne, aki számára az otthonunk egyfajta meseházat, egy örök menedéket jelent, ezért is kapta végül a dal a Meseház címet. Az eredeti terveink szerint is otthoni közegben forgattunk volna, de az önkéntes karantén időszaka hívta életre a végső megoldást, amelyben mindent családi közreműködéssel készítettünk. A beauty elemekről, stylingról sajátkezűleg gondoskodtam, míg a klipet a férjem Ábel forgatta, aki szakmáját tekintve is operatőr és vágó, míg rendezőnk Ábel testvére, Jákob volt, aki jelenleg a Színművészeti Egyetem rendezőhallgatója." - mesélte Veca.

Az énekesnő reméli, hogy hamarosan újra színpadra állhat saját live act formációjával, ám az anyai teendőkön túl folyamatosan dolgoznak az újabb projekteken is. Emellett live act bejelentkezésekkel, és egy saját meseolvasós szériával is készül a rajongóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.