Tóth Gabi bevallotta: Mióta anya, sokkal kevesebb a barátja

Tóth Gabi barátság család kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi őszintén mesélt arról, miért koptak el mellőle a barátok. 

Tóth Gabi már minden fórumon keresztül megüzente a világnak: nagyon boldog, mióta Hannaróza megszületett, szereti az anyai szerepet, sőt, kistestvért is szeretnének. Az énekesnő életében a szülés egy olyan meghatározó élménnyé vált, amit mindenképpen szeretne megtapasztalni mégegyszer.

Forrás: Tóth Gabi, Instagram

Most azonban először mesélt a családos élet árnyoldaláról, és olyan részleteket osztott meg, amire senki sem gondolt volna. Gabi azt mondta, a környezetében sok hasonló történetet hallott már, de azt gondolta, ő majd kivétel lesz. Aztán ugyanaz történt vele is, mint másokkal, mikor kiderült, hogy várandós:

"Az idegenek reakciója is megér egy külön tanulmányt, de számomra a legnagyobb meglepetést a barátok visszajelzései okozták. Pontosabban a vissza nem jelzésük. Ugyanis a legtöbb barátunk akkor eltűnt, és azóta sem hallottunk róluk. Ez teljesen letaglózott, mert korábban már hallottam olyan történeteket, hogy barátságok mennek tönkre, amikor valamelyik félnél gyerek lesz, de meg voltam róla győződve, hogy én kivétel vagyok. Nem vagyok. Ez később a pszichológusnál külön napirendi pont volt, mert nehezen tudtam feldolgozni" - írja a Család.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.