A karantén kezdete óta minden nap új mintát varr magának a férfi

karantén koronavírus tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Woodhead nem kis fába vágta a fejszéjét: mióta karantént rendeltek el, minden nap bővül a tetoválásainak száma. 

A Londonban élő férfi elég durva kihívás elé állította saját magát: úgy döntött, hogy amíg tart a karantén, minden nap varr magára egy új tetoválást. Persze ez több szempontból is átgondolandó, ám esetében fennáll egy nem hétköznapi akadály is: alig van már szabad hely a testén.

A férfi azt mesélte, hogy éppen csak nagykorú volt, amikor egy neves brit tetováló, Duncan X elkészítette az első mintáját. Ezt követően pedig egy barátja is tetoválni kezdett, és gyakorlatilag vázlatpapírnak használta Woodhead testét, amire így több, mint 400 különböző minta került már fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Self-isolation tattoo no.39

Chris Woodhead (@adverse.camber) által megosztott bejegyzés,

Chris, aki azóta maga is tetováló lett, sokkal jobban viseli úgy a karantén okozta elszigetelődést, hogy minden nap varr magának egy új tetoválást, még pedig ezért:

"Csak járkáltam fel és alá, fogalmam sem volt, mit kezdhetnék magammal azon túl, hogy kizabálom a hűtőt és alszom. Szükségem volt valamire, ami rendszert, keretet ad az életemnek. Ráadásul a tetoválás nekem egyfajta terápiás tevékenység is, melynek köszönhetően megszabadulhatok mindentől, amivel épp tele van a fejem" - írta meg a BBC.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Self-isolation tattoo no.31

Chris Woodhead (@adverse.camber) által megosztott bejegyzés,

Sokan persze elképednek a férfi gondolkodásán, pedig nem is ő művelte a legdurvábbat. Egy indiai férfi például levágta a saját nyelvét egy tempolmban, és feláldozta az istenének - azt hitte, ezért cserébe a mindenható majd megállítja a koronavírus-járványt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.