Ezek a magyar sztárok teljesen egyedül vannak a karanténban

Király Linda karantén egyedül Orosz Barbara Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsések azok, akik a párjukkal vagy családjukkal töltik a karantént. Akik pedig egyedül vannak, igyekeznek előnyükre kovácsolni ezt az időszakot, így tesz Zimány Linda, Orosz Barbara és Király Linda is.

Zimány Linda

Linda egyedül tölti a karantént, ahol gyakran megmutatja rajongóinak mivel foglalatoskodik. A napokban azt is elárulta, hogy letöltött egy társkereső oldalt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Loungewear days Nude or white? @_it_girl_boutique

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Király Linda

Az énekesnő ki sem mozdul otthonából és nem is keresi mások társaságát. Véleménye szerint ez az időszak nem az ismerkedésről szól: "Konkrétan az egész világ megállt, amire senki sem tudott felkészülni, szóval a szerelem most, a koronavírus idején biztosan várat magára az én életemben. De nem kesergek emiatt, mert hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje. A kiskutyámmal, Sevennel jól megvagyunk kettecskén" - árulta el Linda a Borsnak.

Orosz Barbara

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.