Somló Tamás dal Horváth Charlie Földobott kő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie új lemezén lesz egy dal, amit Somló Tamásnak írt. 

Charlie sosem titkolta, milyen közel állt hozzá Somló Tamás. A két zenész kivételes barátságot ápolt, ezért Charlie rendszeresen megemlékezik a 2016-ban elhunyt hírességről. A hamarosan megjelenő új lemezén is lesz egy dal, ami a barátjának szól.

Mindenen túl címmel kerül majd a boltokba Charlie új lemeze, ami a koronavírus-járvány miatt majd csak júliusban debütál. Tavaly találta ki, hogy szeretne még egy utolsó lemezt, melynek munkálatai néhány héttel ezelőtt értek véget. Minden a terv szerint haladt, rengeteg koncertjük is lett volna ebben az évben, ám a koronavírus közbeszólt. A 72 éves híresség azt mondta, a MüPa-koncert elmaradását sajnálja legjobban.

Forrás: MTI/Mónus Márton

A Liszt Ferenc-díjas zenész azt is bevallotta, hogy sem a feleségét, sem Tamást nem tudta elengedni. Katinka halála óta például egyáltalán nem hallgat zenét.

Somló Tomit sem tudom elengedni, van is egy dal az új lemezen, a Földobott kő, ami neki szól, Tóth Verával éneklem.

írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.