asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökig kifejezetten mozgalmas napok követik egymást, ekkor Teliholdat ünneplünk. Ezt követően a Hold csökkenő fázisban kerül, minden elcsendesedik, ettől függetlenül nem szűkölködünk energiából, lesz annyi, ami elég az aktuális teendők rendezéséhez. Talán pénteken tűnhet fel az, hogy veszítünk a tempóból, ám gondot ez sem okoz. A kedélyállapotunk emelkedett, ritkán adódnak komoly kétségeink. Ezen a héten el kell fogadni azt, hogy pár tennivalónak többször neki kell futni.

2020. május 4., hétfő a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Izgalmas erők uralják ezt a napot, ám mégis óvatosan kell bánni ezekkel az energiákkal. A bátorság ma csak okos tervezéssel hoz pozitív eredményt. Aki mer, az nyer. Aki kérdez, választ kap.

2020. május 5., kedd a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Összességében energikus nap, jó lehetőségekkel. Ma kezdj bele valami újba! Ma ne állj ellen a kísértéseknek és mondj igent a kihívásokra Javallott keveset beszélni, inkább cselekedni.

2020. május 6., szerda a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Erőteljes nap, furcsa helyzetekkel, alkalmanként nyűgös pillanatokkal, mégis érkezhetnek érdekes kihívások. Vállald fel, hogy ellent mondasz másoknak, így önmagadat és a céljaidat helyezed fókuszba.

2020. május 7., csütörtök a ♏ban (Telihold, Skorpió)

Örömteli pillanatokat kínál ez a nap elköteleződéshez, hosszú távú tervek megalapozásához. Olyat tegyünk, amihez épp kedvünk van. Ajánlott sok különféle dolgot megcselekedni: rendszerezni, tervezni, szervezni.

2020. május 8., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Igazi „nézz szembe magaddal" nap. Felismerünk mindent, ami fontos. Ilyen a határozottság, az elköteleződés és a magabiztosság. Tartsunk ki véleményünk, álláspontunk mellett. Érdemes új dologba kezdeni.

2020. május 9., szombat a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Mivel ez egy leterhelő, nehézkes nap lehet, fontos minden pillanatban a határozottság és a magabiztosság. A belső hang sok dolgot megsúg, épp a megfelelő időben. Döntsd el, mit akarsz csinálni.

2020. május 10., vasárnap a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Érdekes a mai nap, hisz ez a régi, hátráltató dolgok lerombolásának ideje – amiben segít a Fogyóhold energiája. Ajánlott számba venni a függő ügyeket, és kitalálni azok megoldását. Aki kérdez, választ kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.