Anyák napja alkalmából köszöni meg a rengeteg segítséget SMA Zente édesanyja

anyák napja Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az SMA1 betegségben szenvedő Zente édesanyja, most anyák napján is megragadta az alkalmat, hogy megköszönje, hogy anno mennyi anyai szív dobbant meg kisfiáért, és hogy mennyi segítséget kapott. 

"Ezen a jeles napon szeretnénk köszönteni az Édesanyákat, Nagymamákat! Tavaly ilyenkor nevesítettem néhány olyan önzetlen anyukát, akik akkoriban nagy segítségünkre voltak.(azóta is!)
Aztán jött a gyűjtés a génterápiára, ahol több Ezeren álltatok mellénk, így hihetetlen meneteléssel, rekord idő alatt sikerült elérni a vágyott célt! Rengeteg anyai szív dobbant meg! (természetesen sok - sok apuka és férfi szív is :) ) Úgyhogy ennek a gyűjtésnek a motorja egyértelműen ti voltatok kedves Édesanyák! Ez a fergeteges anyaenergia és szeretet a mai napig szélsebesen tolja Zentét a cél felé!

Legyen csodaszép napotok!" - írta Zente édesanyja a Facebookra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.