Győrfi Pál 15 kilótól szabadult meg, ez az oka!

Forrás:RENU 28 -
Győrfi Pál diéta fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többeknek feltűnt, hogy a mentős jó pár kilót leadott az utóbbi időkben, voltak akik aggódva kérdezték meg tőle, mi a baj. Kiderült 15 kilós fogyásának az oka.

Mondhatni az egyik legnépszerűbb sztár lett az utóbbi hetekben Győrfi Pál a koronavírus-kampány miatt. A Blikk Rúzsnak készült interjúban elárulta, nincs könnyű időszak mögötte, de már jól alszik, mert úgy látja, sikerült a vírus robbanásszerű terjedését megfékezni. Szerencsére magánéletében is minden rendben, bár a gyerekek nevelése most nagyrészt feleségére hárul, ami nem könnyű feladat jelen helyzetben. A szóvivő nagyon ügyel arra, hogy mielőtt családjával találkozik, alaposan fertőtlenítsen.

Győrfi Pál már nem tartja a szigorú diétát. Forrás:RENU 28

Arról is mesélt, az elmúlt két hónapban megszabadult 15 kilótól, hiszen áttért egy alacsony kalóriás étkezésre, mert előtte kicsit elengedte magát. Az eredmény szemmell átható, sőt sokan aggódva kérdezték meg tőle, mi a baj. Győrfi Pál jól érzi magát a bőrében, viszont amikor a vírus felütötte a fejét, úgy döntött, inkább nem folytat szigorú diétát, mivel akkor gyengülne az ellenálló képessége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.