Egy felvételen szerepel Szilágyi István és fia - Videó

gyilkosság videó Lópici Gáspár Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, tragédia történt vasárnap reggel: Szilágyi Istvánt, a Lópici Gáspár szerepével egykor megismert színészt meggyilkolta a fia. Az apagyilkos már évekkel ezelőtt is bántalmazta az idős művészt, ám ő mindvégig kiállt fia mellett. Szilágyi István feleségének, éppenhogy annyi lélekjelenléte volt, hogy elszaladjon a közelben lévő kisbolthoz, ahol azonnal szólt, hogy hívjanak rendőrt, mert Péter megöli az apját. A bolt tulajdonosa hívta a mentőket és a rendőrséget, míg az egyik vevő,úgy döntött, nem vár a hatóságokra, megpróbál segíteni, de a színészt már nem lehetett megmenteni.

A művész az utóbbi években nehéz életkörülményei miatt került a címlapokra, ezért a Babptista Szeretetszolgálat munkatársai többször is jártak nála, akkor készült róla ez a felvétel.

A pár hete készült videón a színész jókedvűnek tűnik, sőt még fia is hallható:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.