Bajba kerülhet Szilágyi István özvegye: 20 milliós adóssága van

özvegy Lópici Gáspár adósság Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegy felesége nagy bajba kerülhet: nem tud ennyi pénzt egyedül kifizetni. 

Ahogy azt már megírtuk, Szilágyi István és Jolika még évekkel ezelőtt vettek fel 7 millió forint hitelt, amit hiába próbáltak a nyugdíjukból törleszteni, végül 20 millióra szökött fel. Lassan már arra kellett számítani, hogy kilakoltatják őket, de most, hogy Jolika egyedül maradt, erre fokozottan figyelni kell.

Az özvegyül maradt asszony ragaszkodik hozzá, hogy továbbra is a régi házukban élhessen, ám ehhez szükség lenne annak a banknak a jóindulatára is, amelytől annak idején felvették a hitelt a felújításokra. A 20 milliós törlesztőt Jolika néni 84 ezer forintos nyugdíjából vonják le minden hónapban - így az idős asszonynak mindössze 42 ezer forintja marad egy hónapra:

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Egyelőre valahogy megleszek. Igaz, a nyugdíjamból csak negyvenkétezer forintot kapok meg havonta, mert a járandóságom felét elviszi a törlesztőrészlet, de a napokban megkapom a férjemnek járó jogdíjat is. Hogy aztán mi lesz, azt nem tudom..." - mondta a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.