időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő hét meglehetősen változékony időt tartogat számunka, míg hétfőn a nyárias, közel 30 fokot élvezhetjük, szerdán egy hidegfront miatt több mint tíz fokot is visszahűlhet a levegő. 

Szombat

Fátyol-és gomolyfelhők zavarják a többórás napsütést, de zápor inkább csak ÉK-en estefelé fordul elő. A déli, délnyugati szél gyenge marad. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 20-25 fokot. - írja a Köpönyeg.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Vasárnap

A nap első felében még gyakran lehet erősen felhős az ég, míg délelőttől sok napsütésre számíthatunk. Elszórtan fordul elő zápor. 22 és 28°C közé erősödik a nappali felmelegedés, nyárias időnk lesz. A DNy-i szél több helyen megélénkül.

Hétfő

Estig marad a napos, gomolyfelhős idő, csapadék nem alakul ki. Estétől aztán ÉNy felől elszórt záporokkal, zivatarokkal és viharossá fokozódó széllel markáns hidegfront érkezik. A front előtt még 25-30 fok közötti meleg várható.

Kedd

ÉNy felől fokozatosan csökken a felhőzet, inkább már csak keleten alakul ki elszórt zápor. Az ÉNy-i szél nagy területen fokozódik viharossá. 10 és 17 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szerda

Változóan felhős idő ígérkezik többórás napsütéssel, csapadék nélkül. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.