Majka első TikTok videójától szem nem marad szárazon - Videó

videó Tiktok Majka rapper Majoros Péter vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkát is beszippantotta a TikTok, és Instagram-oldalán is megmutatta, milyen videót töltött fel a legnépszerűbb és legszórakoztatóbb közösségi média oldalra.

Az elmúlt napokban nagy port kavart Majka, és szókimondóságával jó néhány zenészt magára haragított. A nagyszájú rapper szerint olyan emberek is kértek az Artisjus támogatásából, akik abszolút nincsenek rászorulva. A balhé kirobbanása óta Kállay-Saunders András és Lovasi András is kikérte magának Majka véleményét, és mindketten úgy vélik, jobb lenne, ha a rapper nem mások zsebében turkálna.

Majka tegnap egy TikTokra feltöltött vicces videót osztott meg követőivel, amit nézve rá kell jönnünk, a rapper iszonyú szórakoztató, és helyén van a humorérzéke.

Nem ez az egyetlen videó, amit megosztott követőivel, a másik TikTokos felvételen nagyobbik fia, Marian látható, aki a kommentelők szerint tiszta apukája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.