Ezeknek a csillagjegyeknek a kapcsolata van halálra ítélve

Forrás: Shutterstock -
vita konfliktus párkapcsolat csillagjegy kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hogy munka-, baráti- vagy épp szerelmi kapcsolatról beszélünk, a most következő csillagjegyek között csak úgy ízzik a levegő, a szó negatív értelmében.

A Ragazze.hu összegyűjtötte az egyes csillagjegyek legnagyobb mumusait. Amennyiben túl közel kerülnek egymáshoz, fájdalom és örök konfliktus lesz az életük.

Kos

Számára a Halak túl elvont, érzelmes és érzékeny jegy, hiszen ő egy pörgős, tüzes és gyakran türelmetlen személyiség. Mellette a Halak akár depresszióssá is válhat, miközben a Kost türelmetlenségbe és unalomba űzi.

Ezek a csillagjegyek csak vitára számíthatnak együtt. Forrás: --

Bika

Nyugodtabb és kissé lassabb csillagjegyként nagyon nehezen tudja kezelni az Ikrek pörgőségét. Hosszabb távon képtelenség fenntartani két, ennyire ellentétes személyiség alaptípussal rendelkező ember jó kapcsolatát.

Ikrek

A Szűz rendszeretete és gyakorlatiassága a spontán intenzív Ikrek számára nem csupán érthetetlen, de unalmas is lehet.

Rák

Családcentrikus, érzelmes és gondoskodó, ezt sok csillagjegy tudná nagyra értékelni, de nem a Bak. Az elköteleződéstől való félelme folyamatosan fenntartja a Rák bizonytalanságát, ami egy idő után felőrli.

Oroszlán

Bár a Mérleg számára is fontosak a külsőségek, a hiú és uralkodó Oroszlán mégis gyakran érezheti úgy mellett magát, mint az a bizonyos második dudás a csárdában. Hangos viták és dominancia harcra számíthatnak egymás mellett.

Szűz

A Nyilas kalandvágya előtt vagy fejet hajt - de ebben nem fogja magát komfortosan érezni -, vagy visszafogja a másikat, ez azonban állandó konfliktusforrásként lebeg majd felettük.

A lista a következő oldalon folytatódik. Lapozz!

Mérleg

A ragaszkodó, szimbiotikus kapcsolatra vágyó Rák mellett, örök bűntudat a jussa a szabadság vágyáról ismert Mérlegnek.

Skorpió

Mivel közte és az Oroszlán közt sok a közös vonás, akár még ideális pár is lehetne belőlük. De nem lesz, hiszen mindkét jegy erős, magabiztos és domináns karakter.

Ezeknek a csillagjegyeknek a kapcsolata van halálra ítélve Forrás: Shutterstock

Nyilas

A Bika maximalizmusa nem fér össze a szabadosabb életfelfogással, folyamatos vitákra és kisebb összetűzésekre kell számítani, ha ez a két csillagjegy összekerül.

Bak

Rendkívül kevés a közös vonása a Bikával. A Bak személyes térigénye és a Bika türelmetlen, olykor számon kérő viselkedésének vegyítése sem hangzik túl fényesen.

Vízöntő

A Skorpió az a jegy, mellyel egész egyszerűen a legrosszabbat hozzák ki egymásból.

Halak

A Vízöntő vágyait képtelen lekövetni, ami frusztrálttá és boldogtalanná teszi a Halakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.