Dér Heni beszólt a párjának: "Te csak hátráltatsz!" - Videó

Gáspár Laci Kabát Peti Maradj haza magadnak Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kirohanását a tegnapi Maradj haza magadnak! című műsorban láthatták a nézők.

Az RTL Klub vasárnaponként jelentkező karantén műsorában a sztároknak az volt a feladatuk, hogy öt órán belül csináljanak 500 darab fekvőtámaszt. A kihívásra Dér Heni, Gáspár Laci és Kabát Peti örömmel jelentkeztek, azonban a feladat nehezebb volt, mint gondolták.

A vasárnap esti adás jóformán végig a fekvőtámaszozásról szólt, de a próbatétel kissé kikezdte a celebeket. Gáspár Laci felesége, Niki össze is veszett a férjével, amiért a kihívás előrébbvaló a gyerekeknél, Noel ugyanis egy óvatlan pillanatban a medencébe dobta új játékát, amiért Niki egyértelműen az énekest okolta.

Nemcsak Niki, Dér Heni is elvesztette a türelmét, és durván beszólt Gergőnek, aki ahelyett, hogy segített volna az énekesnőnek, csak eszegetett mellette.

"Te csak hátráltatsz!"

– kiabálta Heni, aki egyedüli nőként mindenáron be akarta bizonyítani, hogy képes teljesíteni a kihívást.

A fekvőtámasz challenge során egyébként Kabát Peti 230 fekvőt teljesített, míg Dér Heni 490-et, Gáspár Laci pedig 480-at. Utóbbi kettő megegyezett, hogy az utolsó fekvőket együtt teljesítik, de Laci igazi lovagként átengedte a győzelmet Heninek, aki egy pont előnnyel így megnyerte a kihívást. Az pedig, hogy kié volt szabályos, és kié volt szabálytalan, már nem számít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.