Évtizedes Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee különös barátsága

Ganxsta Zolee Nicsak ki vagyok? barátság Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokás mondani az ellentétek vonzzák egymást, ebben az esetben valóban ez történhetett, ugyanis sokan nem is gondolnák, de Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee barátsága több mint tíz évre nyúlik vissza.

Vajon mi lehet az, ami összeköti őket?

A TV2 Nicsak, ki vagyok? adásait nézve, sokaknak feltűnhetett, hogy a két csapattárs "Döglégy" és "Cyla" talán régebbről ismerhitek egymást. A néha kicsit durvább beszólásaik arra utalhatnak, hogy nem ma kezdték a piszkálódást - írja a Ripost.

Nagyjából tíz évvel ezelőtt lettünk barátok Zolival.

- kezdte mesélni Kajdi, aki hozzátette, hogy nagyon sokban különböznek, azonban az egyenesség és a hasonló értékrend miatt egymásra találtak.

„Bár alapvetően nagyon különböző személyiségek vagyunk, az értékrendünk azonos, ezért is alakult ki köztünk egy egészen szoros barátság. Gyakran összecsörgünk és segítjük egymást, ha valamelyikünknek szüksége van valamire. Zoli elképesztően jóindulatú fickó. Emellett szög egyenes jellem, aki azonnal az ember szemébe mondja a véleményét, amit én kifejezetten kedvelek benne. Kicsit sem felszínes figura, sőt nagyon is mély érzésű. Amikor a TV2 megkeresett és megkérdezték, kivel lennék szívesen egy csapatban, gondolkodás nélkül bemondtam az ő nevét" - emékezett vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.