Kisbabája és más autósok életét veszélyeztette a sofőr - Videó

Forrás: Origo -
rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bejelentő a rendőrségtől kért segítséget, miután egy férfi az út közepén ordítozott és járművébe többször is ököllel beleütött.

A 2-es számú főút gödi szakaszán egy osztrák rendszámú tehergépkocsival közlekedett a 43 éves elkövető, amikor megelőzte a bejelentő kamionját, majd hirtelen bevágott elé és fékezni kezdett. Ezt követően kipattant a járműből, hangosan ordítozott és ököllel püfölte a kamion ajtaját - írja a Police.hu

Ez előtt többször is megelőzte a kamiont, cikázott előtte, majd hirtelen bevágott elé ezzel indokolatlan és hirtelen megállásra kényszerítve.

A férfi beismerte a bűnét. Elmondása szerint felbőszítette, hogy a kamionos lassan előzte meg, illetve letörte az egyik visszapillantóját, de az továbbhajtott. Ezt akarta megbosszulni és számon kérni. Viselkedését kialvatlanságával és ingerültségével magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.