Szilágyi István özvegye a gyilkosság után is fia ágyán alszik

Forrás: Tények -
gyilkosság özvegy szilágyi istván emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Humenyánszky Jolán, azaz Joli néni többféle segítséget kapott az elmúlt pár hétben, mióta férjét, Szilágyi Istvánt meggyilkolta saját fiuk. Ezek közül az egyik egy új ágy, amit Galambos Lajos vett neki, de a kényelmes fekhelyen valószínűleg sohasem fog aludni.

Miért? Az asszony lelkileg erősen kötődik ahhoz a bútordarabhoz, amiben a színész elhunyt, hiszen azt még egykor a fia készítette. Szinte felfoghatatlan mit élhet át Szilágyi István özvegye, de egyet biztosan tud: ugyanúgy szereti a gyermekét, ahogyan a születése pillanatában - írja a Ripost.

Forrás: Tények

A fiuk a bútordarabot saját kezűleg készítette, ezért kötődik hozzá annyira, bár ilyenkor sokakban felmerülhet a kérdés mégis ezek után miért? Joli néni úgy fogalmazott: nem tud a szívének parancsolni, de tudja megbocsátathatatlan dolgot tett Péter. Az idős asszony csak annyit engedett segítőinek, hogy megfordítsák a matracot, amin még láthatók voltak a kegyetlen gyilkosság nyomai. Később aztán új ágybetétet is kapott.

„Szép ez az új és látszik, hogy kényelmes is, de nem szeretném használni, mert ragaszkodom a régihez, amit Péter készített nekünk. Napokon át fúrt, faragott, hogy kényelmes fekhelyünk legyen, az ágy hosszú ideje jól szolgál. Ha ezen alszom el, olyan, mintha Pista és Péter is velem lenne. Nem hiszem, hogy másik ágyon el tudnék aludni..." - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.