Győrfi Pálnak ez a véleménye a róla készült mémekről - Videó

mentő Győrfi Pál járvány koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál 95.8 Sláger FM műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak mesélt arról, mit szól ahhoz, hogy a magyarországi koronavírus-járvány arcává vált.

Aligha van olyan nap, amikor ne jönne szembe az interneten egy olyan videó, amelyben az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerepel. Ennek okán nem meglepő, hogy a szóvivő a mémalkotók kedvenc céltáblájává vált az utóbbi időben.

A járvány előtt is ismertek, hiszen híradókban gyakran számoltam be balesetekről, így a szereplés nem újdonság.

„25 évig mentőápoló, majd mentőtiszt voltam. Ha valaki hozzászokott ahhoz, hogy nincs két egyforma nap és a legkülönfélébb helyzetekben kell helyt állnia, akkor azok a mentősök. Persze nem könnyű ez, engem is vár otthon három kisgyerek, három külön korosztály. Igaz a távoktatás és a háztartás vezetése a feleségemre hárul leginkább, de igyekszem segíteni, amiben csak tudok. Ha hazamegyek egy hosszú nap után, ők felüdítenek, feltöltenek. Talán az egyik következtetés, amit levonhatunk a járvány után, hogy mennyire fontos, hogy olyan legyen az otthonunk, amit szeretünk. Ahogy az is, hogy olyannal osszuk meg, akiket szeretünk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.