A koronavírus miatt elmarad Kocsis Dénesék esküvője

Forrás: Instagram/Dénes Kocsis -
esküvő Kocsis Dénes koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron szeretett volna egybekelni Kocsis Dénes és szerelme, Mészáros Petra, ám a koronavírus közbeszólt. Így a már megszervezett esküvőt lemondták, és úgy döntöttek, nem is szeretnék idén megtartani.

Már minden készen állt a színész nyári esküvőjére, a pár izgatottan várta a nagy napot. Csakhogy nekik is, mint sokan másoknak, le kellett fújniuk a koronavírus miatt.

Nehéz szívvel, de úgy döntöttek, idén nem kelnek egybe, hiszen szeretnék úgy megünnepelni házasságukat, ahogyan eltervezték.

Kocsis Dénes és párja, Mészáros Petra lefújták az esküvőjüket Forrás: Instagram/Dénes Kocsis

„Úgy voltunk vele, hogy szeretnénk az örömünkben osztozni azokkal, akiket szeretünk. A szerelmünkben, a szándékainkban biztosak vagyunk, így nem sietünk sehová" – mesélte Dénes a Story magazinnak.
Sajnos a pár életébe a karantén egyéb negatív változást is hozott. Petra ugyanis épphogy elkezdett dolgozni új munkahelyén, a járvány miatt máris ott kellett hagynia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.