Novák Zalánnak az lesz az első, hogy térdre ereszkedik párja előtt

szerelem Novák Zalán Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Zalán számára véget ért az Exatlon, de még nem térhet haza a koronavírus miatt. Szerelme már borzasztóan hiányzik neki, a külön töltött idő csak megerősítette abban, hogy ő az igazi.

A kékek csapatkapitánya egy sérülés miatt kényszerült befejezni a versenyt, ami társait is nagyon megviselte. Zalánnak egy korábbi combsérülése újult ki, ezért hathetes pihenő vár rá. Egyelőre azonban Dominikán kell várakoznia a hazatérésre a koronavírus miatt. Zalán a Tények Plusznak mesélt arról, mi lesz az első, ha végre találkozik szerelmével.

„Nagyon sok mindent átértékeltem, remélem várnak még odakint! Van egy párkapcsolatom, és az elmúlt hónapok alatt csak megerősödött bennem, hogy számomra ő az igazi. Ha hazaérek, az lesz az első, hogy térdre rogyok, és várom a két pofont, amit megérdemlek ennyi külön töltött idő után"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.