Hoppá! Kiderült mi áll Adele őrületes fogyásának hátterében

Forrás: AFP/Valerie Macon -
diéta fogyás Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele látványos fogyása körül rengeteg pletyka keringet, most azonban vége a találgatásnak: kiderült mi áll a háttérben.

Az énekesnő hatalmas átalakulását csak pár lesifotóról lehetett eddig tudni, hiszen még ő sem osztott meg túl sűrűn képet magáról.
Legutóbbi posztja azonban felrobbantotta az internetet, és mindenki megszállottan találgatni kezdett: vajon hogy érte el ezt az álomalakot az egykor molett énekesnő? - írja a TheGuardin.

Sokak viszont nem értik miért fontos ez. Adele kiváló művész, többszörös Grammy-díjas, azért mert nem volt mindig nádszál vékony, miért ne fogyhatna le kemény munkával?

Volt személyi edzője Instagramon kelt a védelmére, és felhívta az emberek figyelmét arra, hogy ez az egész nem a fogyásról szólt az énekesnő számára, hanem az egészségről és az önazonosságról. Még azokat is megcáfolta, akik nem hitték, hogy az eredményt kőkemény munkával és kitartással érte el. Egyszerűen a szülése és műtéte után jobb formába szeretett volna kerülni, főleg amiatt, hogy a 25 című albumának megjelenése után turnéra indult, ami rengeteg erőt igényel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.