Skizofrén a Star Wars egyik sztárja, Jake Lloyd

Jake Lloyd Star Wars sztár skizofrén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden Star Wars rajongó tisztán emlékszik az angyali arcú Anakinra, akit Jake Lloyd játszott. Egy rettenetes hír pedig napokban látott napvilágot, miszerint az egykori gyerekszínész skizofréniával küzd.

Közhely, de mégis van benne némi igazság: Hollywood a gyerekszínészek számára maga a földi pokol. Hatalmas elvárások, szigor és a túl korai hírnév hihetetlenül gyorsan rombolhatja a fejlődésben lévő szeméyiségüket. Se szeri, se száma azoknak az egykori gyereksztároknak, akik egyszer csak megindultak a lejtőn és a feledés homályába vesztek, gondoljunk csak Jonathan Brandisre, River Phoenixre és Macaulay Culkinre egyaránt.

Hasonsló sorsa jutott Jake Lloyd is, akit a Star Wars első epizódjának, a Baljós árnyaknak hajdani Anakin Skywalkerjeként ismert meg a világ. Az ezredforduló tájékán mindenkit elbűvölt imádni való külsejével, azonban ijesztő, mi lett az egykori gyereksztárral. 2015-ben például őrizetbe vették Dél-Karolinában, ugyanis jogosítvány nélkül vezetett. Lloydnak többször volt konfliktusa a rendőrséggel. Ebben az időszakban pedig már kényetelen volt pszichológiai kezelésekre járni, ahol megállapították a paranoid skizofréniát nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.