Tóth Vera megindító felvételt osztott meg rajongóival - Videó

megható Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a karantén idején többször osztott meg nosztalgiafotókat és videókat, ám legutóbb egy igazán megható videót mutatott meg követőinek.

A 2017-es felvételen számára fontos emberekkel énekelt a színpadon. Egyik példaképével Charlie-val, húgával Tóth Gabival, valamint a Bolyki Gospel Kórussal állt ki és adta elő a legendás "Az légy, aki vagy..." című számot. A produkció rendkívül meghatóra sikeredett.

A videó megosztását követően több rajongó is kommentben dicsőítette az előadás magas színvonalát.

"Az légy aki vagy... Még egy kis lélekemelés nektek ezekre a nehéz időkre... Egy újabb gyöngyszemet szeretnék megosztani a 2017-es karácsonyi koncertemből. Charlie volt az egyik vendégem, akitől külön kértem ezt a dalt.. Ez volt a finálénk. Ebben a dalban ott volt a Bolyki Gospel Kórus, a testvérem és azok, akik fontosak. Ennek a dalnak a végén még a drága Fábián Julinkról is megemlékeztünk... lélekhasít evör... szeressétek... " - írta bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.