gyermekvállalás műsorvezető családalapítás Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hamarosan Megyeri Csilláéknál is beköszönt a baba-projekt időszaka. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Megyeri Csilla a múlt héten Kulcsár Edináéknál volt vendégségben, ahonnan közös fotót is posztolt a nemrég született kislányukkal. Csilla akkor azt írta, Edináék azonnal bedobták a mélyvízbe, ő fürdette a kislányt, amit egyébként nagyon élvezett. A kiposztolt képe alá üzent is a párjának, hogy siessen haza, mert kedve lett a családalapításhoz.

Forrás: Megyeri Csilla / Instagram

Most pedig azt nyilatkozta, hogy készen állnak a szülői szerepre Zsoltival, így ha a kicsi úgy érzi, hogy itt az idő, akkor ők szeretettel várják:

"Korábban inkább Zsolti szorgalmazta jobban a babaprojektet, de az utóbbi időben több barátnőmnél született kisbaba és én is úgy érzem, megértem az anyaszerepre. Az elmúlt években már nekem is a legfontosabb a családommal és a barátaimmal töltött minőségi idő. Úgy gondoljuk Zsoltival, ha jönni szeretne a baba, akkor mi hatalmas boldogsággal fogadjuk majd őt" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.