Tizennyolc kölyökkutyust hozott a világra Nellie, a dalmata

Forrás: pxhere.com -
kutya állat szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetes úton született meg a tizennyolc négylábú a dalmata első vemhességéből az angliai Prestonban. Az anyuka és a kiskutyák is jól vannak.

Először hozott világra kölyköket a Nellie névre hallgató dalmata, kezdésnek rögtön tizennyolc kiskutyát, tíz hímet és nyolc nőstényt. A büszke gazdi elmondta, sejtették, hogy több állat fog születni az átlagosnál, ami egyébként kilenc kutya, de hogy pont dupla akkora lett a család, arra senki sem számított.
Nellie tizennégy órán át vajúdott, a tizenötödik kutya után azt gondolták, már több nem lesz, ám további három eb jött még a világra. A dalmata ezzel majdnem megdöntötte az ausztrál Melody világrekordját, aki tizenkilenc kölyöknek adott életet, igaz ő császármetszéssel.

A fotó illusztráció. Forrás: pxhere.com

Louise Clement, Nellie gazdája harminc éve tenyészt kutyákat, a LadBible című brit bulvárlapnak elárulta, csak egy kölyköt tartanak majd meg az alomból, a többire új család vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.