2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ünnepel a pár, Meghannek és Harrynek évfordulója van

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
Meghan Markle házassági évforduló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második házassági évfordulójukat ünnepli Harry herceg és Meghan hercegnő. A pár élete házasságuk óta nagyon sok mindenben megváltozott.

Két évvel ezelőtt május 19-én mondta ki a boldogító igent egymásnak Harry és Meghan a Windsori kastélyban. Azóta a pár életében sok változás állt be, többek között, hogy bővült a családjuk, ugyanis nagyjából egy évre az esküvőjükre, megszületett első gyermekük, Archie, aki nem rég volt egy éves.

Meghan és Harry már két éve házasok. Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

Ezek után úgy döntöttek, hogy kivonják magukat az uralkodói teendőkből, és külön életet élnek. Elköltöztek Los Angelesbe, ahol hamarosan ha minden jól megy saját jótékonysági szervezet indítanak, amit a fiuk után Archewellnek neveztek el – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.