kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár ismét új frizurával rukkolt elő, egyenes, fekete tincseit hosszú, szőke, hullámos fürtökre cserélte, ami egészen más fizimiskát kölcsönöz neki.

A Kardashian és a Jenner lányok híresek arról, hogy akár naponta váltogatják frizurájukat, méghozzá úgy, ahogy azt hétköznapi ember kizárt, hogy meg tudná tenni. Különösen Kylie a nagy átalakuló művész, képes arra, hogy rövid fekete hajából, másnapra hosszú szőkét varázsoljon, majd nem sokkal ezután mogyoróbarna hajjal pózol a fotóin.
De Kim is többször váltott már szőkéről feketére, ami köztudottan nem egy egyszerű művelet, de nekik biztosan megvan erre is a trükkjük.

Legújabb fotóján a sztár ismét világos fürtökkel pózol. A tengerparti hatást idéző szőke frizurával olyan, mintha nem is ő lenne. Vajon mikor tér vissza, szinte védjegyévé vált éjfekete tincseihez?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.