Edo Denova Szegedi Ferenc Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemezlovas akar lenni Fecsó, ezért hazánk legjobbjától tanul.

Ahogy azt korábban megírtuk, a koronavírus igencsak keresztbe húzta Vasvári Vivi és Fecsó számításait, hiszen a pandémia miatt nagyon lassabban halad a válásuk. Akkor Fecsó azt nyilatkozta, hogy a vállalkozásai kapcsán is bőven van tennivalója: például meg kell oldania, hogy az alkalmazottjait meg tudja tartani.

Forrás: Facebook/Szegedi Ferenc Hivatalos

A járvány idejét azonban nem csak azzal töltötte, hogy egyengesse a meglévő karrierjét, hanem azzal is, hogy elindítson egy újat. Fecsónak ugyanis régóta álma, hogy DJ lehessen. Így nemrég felkereste Edo Denovát, hogy elsajátíthassa a szakma legfontosabb alapjait.

"Már régóta terveztem ezt a DJ-s dolgot. Mindig nagyon tetszett, hogy kiáll valaki az emberek elé egy géppel, játszik, és az emberek táncolnak. A DJ-k az újkori rocksztárok" - mondta a Fókuszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.