Így ünnepelte második házassági évfordulóját Harry és Meghan

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang -
Meghan Markle évforduló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg 2018. május 19-én vette feleségül Meghan Markle amerikai színésznőt a káprázatos Windsor-kastélyban. Az esküvőt pedig világszerte több millióan figyelték, mindenki élőben szerette volna látni a pár első hitvesi csókját. 

Tavaly május 6-án megszületett kisfiuk, Archie Harrison, aki már "részt vett" a hercegi pár első házassági évfordulóján. Az elmúlt hónapokban pedig a királyi családtól való elszakadásuktól volt hangos a sajtó, ami kisebb-nagyobb botrányokkal megvalósult, hiszen jelenleg Los Angelesben élnek.

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A hercegnek - egy bennfentes állítása szerint - hiányzik a családja, de jelenleg nem látogathatja őket a karantén miatt.

A Harper's Bazaarnak most egy névtelen informátor azt ecsetelte, hogy az idei házassági évfordulójukat nem ünnepelték meg úgy, mint az elsőt:

„Minőségi időt szeretnének ezen a napon együtt tölteni, mint család. Nem fognak dolgozni és minden meetinget és hívást lemondanak. Mint mindenki más, ők is karanténban vannak most, szóval otthon fogják tölteni a napot. Ettől még persze nagyszerűen fogják érezni magukat!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.