Mi azonnal beköltöznénk Reese Witherspoon bájos otthonába: less be velünk

ház színésznő otthon Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon kétségkívül bájos jelenség, amit a kaliforniai otthona is híven tükröz.

A meleg és hívogató színek, minták, anyagok messze elkerülik a hollywoodi sztárokra jellemző túlzott luxusérzését, valamint nincs benne semmiféle nagyzolási kényszer sem. A színésznő otthona valóban a családi egységről és a pihenésről szól.

A hatalmas kanapé és a rajta lévő párna kékes mintája üdítően hat a szemnek és a léleknek is.

A fehér-krém-kék színek a hálószobában is uralkodnak. A monogrammos párnák pedig még személyesebbé teszik a helyiséget. Imádjuk!

Az olvasókuckó modern megvalósítása mellett a virágmintás huzat is tündéri. Itt aztán igazán el lehet merülni egy-egy történetben.

A teraszon lévő kinti kanapén is az uralkodó színek és geometriai minták találhatóak meg, ezzel is érzékeltetve a külső és a belső terek közti kapcsolatot.

Reese Witherspoon kék iránti elköteleződését a konyhában is viszont láthatjuk.

A hosszú étkezőasztal nem csupán a közös vacsorák és ebédek alkalmával van használatban, ami rendkívül dinamikussá teszi a nappali-konyha közti kapcsolatot.

A kertben a sok szabadon felhasználható zöld tér mellett jut hely hatalmas fáknak, növényeknek és a kinti kényelmet támogató bútoroknak is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.