Rémisztő alak látható Jennifer Lopez egyik képén - Fotó

rémisztő fotó Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopezért izgzult az egész Instagram közösség, miután egy gyanús alakot fedeztek fel fotóján a szemfüles rajongók.

Az elmúlt napokban egy igazán furcsa történés tartotta lázban az Instagram népét. Jennifer Lopez még múlt hétvégén posztolt egy szexi edzés utáni képet magáról. Ebben semmi bizarr nem lenne, hiszen az énekesnő 50 évesen is bombaformában van, ám a figyelmesebb rajongók egy egészen apró, de meglehetősen ijesztő részletet vettek észre a képen. A háttérben feltűnt egy férfi arca és úgy nézett ki, mintha éppen J.Lo-t kukkolta volna az ablakon keresztül.

Íme a kép:

Forrás: Instagram/ jlo

Azonban szerencsére fény derült ki is látható a képen. Az E! News forrása szerint a képen látható pasi valójában Jen vőlegényének, Alex Rodrigueznek az ismerőse, aki csupán véletlenül lógott be a képbe.

„Az edzőterem egy függönnyel van elválasztva Alex irodájától, és ez a függöny volt kicsit rosszul elhúzva, ezért látszódott ki Alex ismerősének az arca. De ha jobban megnézzük a képet, láthatjuk Alex karját is, aki éppen egy sötétkék inget viselt. A kép pasi éppen egy Zoom meetinget tartott és az íróasztaluk előtt ültek" - nyilatkozta a bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.