Eredetileg őt szánták volna Károly hercegnek - Fotó

Diana házasság királyi család Károly herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyílt titok, hogy Diana és Károly érdekből kötetett házassága korántsem volt konfliktusoktól mentes. Mostanra pedig napvilágot látott egy titok, miszerint nem a walesi hercegné volt az első, akinek a herceg megkérte a kezét.

Nem! Nem Kamilla volt a kiszemelt, jogos lehet a felvetés, hiszen jól tudhatjuk ő Károly nagy szerelme és az élet őket igazolta, hiszen a mai napig házasok. A szóban forgó hölgyet azonban Amanda Knatchbullnak hívják, aki Dianához hasonlóan szintén nemesi családból származott, így alkalmas lehetett volna arra, hogy a trónörökös házastársa legyen - írja az Express.

Amandát Károly nagybátyja, és a lány nagypapája, Lord Mountbatten nézte ki Károlynak. Lord Mountbatten kerítőként mindent megtett azért, hogy a fiatalok egymásba szeressenek, ekképpen Károly és Amanda 1974 és 1979 között rengeteg időt töltött együtt.

nyilatkozta Howard Hodgson, aki Károly életrajzi könyvét írta.

Amanda azonban mégis nemet mondott a lánykérésre. Hodgson szerint félt a hatalmas tehertől, ami egy hercegné nyakába szakad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.